En av våre mange fornøyde kunder har sagt følgende om Nordlyshus.

Vi er stor fornøyd med huset og synes det er veldig innholdsrikt. Vi trives kjempe godt!! Synes fortsatt det er rart å tenke på at dette er huset vårt og at det er vi som har bestemt hvordan det skulle bli

Nordlyshus er ny i bolig bransjen men har med seg mange gode Byggmestere og Tømmermestere med lang erfaring i denne bransjen.

Våre leverandører har levert omtrent 7000 hus siden starten for over 30 år siden. Og med å produsere element produsert på Fabrikk i Finland

Vi selger ferdighus levert som element med meget kort byggetid i hele Norge. Pr i dag har vi 20 forhandlere som tilbyr vårt produkt i sine nærområder. Det betyr at vi kan levere alt fra Element levert byggeplass til «nøkkelen i døra».

Hvem tar jeg kontakt med?
Vanligvis får vi katalogforespørsler via nettsidene våre. Disse videresendes samme dag fra kjedekontoret til aktuell forhandler. Forhandler sender ut katalogen, følger opp, skriver tilbud og er kundes kontaktperson gjennom hele prosessen. Kjedekontoret jobber «i kulissene» med å fremskaffe tegninger, priser og garantier for våre forhandlere.

Hvem er Nordlyshus forhandler?
Vår «typiske» forhandler har en selvstendig Byggmesterbedrift og Tømmermester med få og dyktige snekkere. Ofte er daglig leder selv på byggeplassen med hammeren i hånda.

Dette gir forhandlerne nærhet til hele leveransen og ære i arbeidet som utføres. Kundene får stort utvalg, gode priser og kanskje mest viktig. Trygghet gjennom tett og nær oppfølging. Kundene våre skal ikke risikere å bli kasteballer mellom ulike kontaktpersoner.


Ingen administrasjonsgebyr
Kunden får huset akkurat slik han ønsker det. Vi setter oss gjerne ned og tegner huset sammen med kjøperen, uten ekstra kostnad. Administrasjonen vår er så liten at vi krever ikke gebyr,

© 2017 Nordlyshus. Alle lokale bilder er Nordlyshus sin eiendom.